Modifica BMW i8

📅04.04.2020, jucat de: 18196 ori, voturi: 135

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Modifica BMW i8?

Super masina BMW i8 este acum prezenta intr-un nou joc foarte interesant si captivant pentru pasionatii acestei marci de masini deoarece pot sa isi modifica, sa isi tuningheze masina viselor lor.

Pentru inceput jocul este unul de prezentare din partea BMW pentru masina i8, una dintre cele mai sportive si mai rapide masini BMW pe care producatorii germani au facut-o, iar in acest joc masina arata superb. Pentru a reusi sa iti dai seama de cat mai multe dintre functiile si modelele de personalizare de care dispune masina, acesta se afla in mers, iar tu poti sa o vezi 360 de grade, din toate unghiurile.

In partea de jos stanga ai la dispozitie 7 butoane pentru a personaliza culoare masinii atat la interior cat si la exterior, ceea ce iti da o libertate deplina de a-ti crea masina exact asa cum ti-o doresti. In cazul in care vrei sa mergi si in interiorul masinii va trebui sa apesi pe butonul prezent in partea dreapta jos, astfel incat sa ajungi in cabina BMW-ului, acolo unde poti sa apesi pe butoane, poti sa modifici setarile masinii cu privire la motorul hibrid, combustia interna, suspensile, garda la sol precum si sa manevrezi volanul masinii in directia in care vrei.

Modifica BMW i8

Cum se joaca Modifica BMW i8?

cu ajutorul mouse-ului vei putea sa iti creezi masina perfecta.