Vanatoarea de Oua de Paste

📅03.04.2020, jucat de: 911 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vanatoarea de Oua de Paste?

Unul dintre cele mai noi si cele mai dragute jocuri Disney apare astazi aici pe site-ul nostru, unde am pregatit pentru voi o super provocare de paste. Acesta este priml joc 2020 Frozen de paste pe care dragi copii il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta alaturi de printesa Elsa, care este personajul principal.

Acesta este un nou joc online pentru fete, in care o sa vedeti ca printesa Elsa are mare nevoie de ajutorul vostru. Este un nou joc Frozen Vanatoare de Oua de Paste, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe printesa voastra preferata sa arate cat mai bine dar si sa gaseasca o gramada de oua de paste pe care ulterior sa le decoreze in cel mai interesant mod.

Voi dragi copii o sa vedeti ca primele provocari din acest joc online de fete sunt cu Elsa care are nevoie de ajutorul vostru sa isi umple cosul de paste cu foarte multe oua. Voi dragi copii o sa aveti diferite imagini alaturi de iepurasul de paste, iar misiunea voastra este sa folositi mouse-ul si sa gasiti toate ouale de paste ascunse din imagine. Cu cat sunteti mai rapizi, cu atat Elsa o sa va acorde cat mai multe puncte.

Odata ce terminati toate nivelele de cautat oua de paste ascunse alaturi de printesa o sa treceti la urmatoarea provocare, in care dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa o ajutati pe printesa Disney sa decoreze si sa vopseasca ouale de paste in cel mai interesant mod posibil. Trebuie sa folositi cat mai multe culori interesante dar in acelasi timp si o gramada de decoratii pe care sa le desenati pe fiecare oua in parte.

Printesa Elsa este la fel de draguta chiar si de Paste, astfel ca pe final, o sa aveti o provocare si de imbracat si de machiat pe care trebuie sa o terminati si  sa o ajutati pe printesa Disney sa arate cat mai bine. Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa ii gasiti lui Elsa o rochie draguta de Paste dar si un machiaj colorat si modern care sa se potriveasca cu noile sale oua de Paste. Distractie placuta!

 

Vanatoarea de Oua de Paste

Cum se joaca Vanatoarea de Oua de Paste?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.