Governor of Poker 3

📅06.04.2020, jucat de: 986 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Governor of Poker 3?

Governor of Poker III este cel mai nou joc de poker din cadrul jocurilor de poker multiplayer in care vei putea sa te joci poker impreuna cu multi alti jucatori incepatori sau experti in ale acestui joc de pe tot globul. Pentru inceput va trebui sa sti ca jocul se desfasoara intr-o lume virtuala, banii din joc nu sunt bani reali, iar jocul este unul pentru distractie si amuzament pentru cei care cunosc pokerul si vor sa isi delecteze mintea jucand aceste misiuni de poker pe care va trebui sa le faci.


Jocul are obtiuni pentru fiecare pregatire a jucatorilor, iar in sensul acesta putem sa identificam 9 camere de joc diferite dupa cum urmeaza:

  • Beginners Lake - jocul pentru cei care vor sa invete poker, cei care sunt incepatori
  • High Rollers Valley - un nivel mai avansat pentru cei care sunt moderat pregatiti
  • Spin & Play - locul unde vei putea juca poker ca la aparate
  • Pro Forest - aici au acces doar cei care au in cont cel putin $2 000 000
  • Filthy Rich Event - este o sala de joc pe tren, cu acces doar pentru cei care au $5 000 000
  • Heads up Challenge - locul unde poti sa joci poker cu mainile sus, respectiv unde norocul iti dicteaza viitorul
  • Blackjack - locul unde se poate juca poker blackjack
  • Las Vegas - ultimul nivel al jocului unde va trebui sa ai in cont peste  $200M
  • Gold Rocks - penultimul nivel al jocului unde ai acces doar cu $20M
Pentru a reusi sa intri la toate mesele de poker va trebui sa incepi cu inceputul, iar pentru asta poti sa apelezi la blind-urile oferite in joc pentru incepatori sau poti sa iti cumperi pe bani reali blind-uri astfel incat sa sari peste cateva nivele de joc si sa ajungi sa joci la mese mari cu oameni care stiu sa joace acest joc foarte bine. Expertii la poker sunt la mese de peste $500, insa pentru a ajunge acolo va trebui sa deblochezi fiecare nivel. Pentru deblocarea unui nivel mai intai va trebui sa ne demonstrezi ca sti sa joci poker si sa castigi din ce in ce mai multe mese de joc. Dupa fiecare meci de poker in multiplayer vei fi recompensat cu cate un jeton, un artifact care iti va ridica nivelul de experienta pe care il ai, iar in felul acesta vei putea accesa mese de joc mai mari cu poturi mai bogate, insa doar daca ai si tu atati bani in cont cat se cer pentru intrarea la acea masa. In cazul in care nu ai suficiente puncte pentru a intra la masa guvernatorilor 3 va trebuie sa joci mai mult la mesele mici si sa castigi de mai multe ori, sau varianta a doua, de a-ti cumpara jetoane cu bani reale (ceea ce noi nu recomandam).

Ceea ce trebuie stiut inca de la inceput, este faptul ca jocul este interzis persoanelor sub 18 ani, iar in USA, persoanelor sub 16 ani, motiv pentru care, va solicitam sa nu-l jucati in cazul in care nu respectati aceasta limita de varsta. Jocul va va intreba daca varsta dvs. este de cel putin 16 ani.

Governor of Poker 3

Cum se joaca Governor of Poker 3?

foloseste mouse-ul