Banana Poker

📅03.04.2020, jucat de: 6211 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Banana Poker?

Banana Poker este cel mai nou joc de poker pentru mobil pe care poti sa-l joci in care pokerul este pe bune. Jocul de poker este cel de tip hold'em, respectiv cu 3 carti jos din flop si doua carti pentru fiecare jucator, urmand sa vina pe masa urmatoarele doua carti, respectiv cele de river si turn.

Desi jocul are o mascota interesanta, respectiv banana care este pretutindeni pe spatele cartilor de poker, jocul este intradevar foarte viabil si interesant, motiv pentru care ti-l recomandam cu drag, in mod special pentru cei care vor sa invete pokerul, deoarece aici nu va trebui sa platesti sa intri in joc, vei avea cateva fise inca chiar de la inceputul turneului, dupa care in cazul in care pierzi poti sa reei jocul ori de cate ori vrei fara nici o problema.

Functionalitatile jocului iti ofera posibilitatea de a juca la fel ca si in realitate, ai in partea de jos butoane special create care sa te ajute sa dai fold, rise, sa ridici miza cat vrei, sa dai check in cazul in care consideri ca vrei ca mana sa mearga mai departe fara a paria. Jucatorii care au dat fold isi vor schimba culoarea cu care sunt in joc, vor fii mai transparenti astfel incat sa sti ca nu trebuie sa astepti dupa ei, si totodata sa nu ii iei in calcul in momentul in care iti faci procentajul sanselor de castig.

Banana Poker

Cum se joaca Banana Poker?

cu ajutorul mouse-ului va trebui sa gestionezi jocul de poker cat mai bine