Experienta Realista cu Autobuze

📅01.04.2020, jucat de: 3065 ori, voturi: 19

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Experienta Realista cu Autobuze?

Un nou joc 3D cu masini si autobuze va asteapta astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii va puteti distra de minune alaturi de unele dintre cele mai moderne autobuze 3D pe care le puteti conduce gratuit doar aici pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc online de condus, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Am pregatit pentru voi in acest joc 3D simulator unele dintre cele mai interesante si cele mai rapide autobuze 3D care sunt foarte moderne si usor de condus, iar voi le puteti controla folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.

Astazi, voi o sa fiti primii soferi de autobuze 3D de pe site-ul nostru care trebuie sa conduca aceste autobuze moderne prin oras si sa reusiti sa gasiti locurile speciale de parcare pentru fiecare autobuz in parte, astfel incat sa le parcati si sa acumulati o gramada de puncte in fiecare nivel.

Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece este un nou joc 2020 simulator 3D, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa strabateti intregul orasu cu autobuzul 3D si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa nu faceti nici un accident. In momentul in care gasiti parcarea special amenajata pentru voi, trebuie sa va concentrati si mai mare, deoarece delimitarile parcarii vor fi destul de inguste fata de dimensiunile autobuzului vostru.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc 3D si ca o sa conduceti cat mai multe autobuze 3D moderne si interesante, iar noi vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri pentru copii. Distractie placuta!

 

Experienta Realista cu Autobuze

Cum se joaca Experienta Realista cu Autobuze?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.