Dino Flight

📅31.03.2020, jucat de: 1912 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dino Flight?

Jocul Dino Flight va asteapta astazi aici pe site-ul nostru alaturi de o noua super provocare, in care dragi copii o sa vedeti ca cele doua personaje principale sunt Buddy si prietenul sau din categoria de jocuri cu Trenul Dinozaur. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca unul din visele lui Buddy a fost sa zboare ca si alti dinozauri, iar astazi trebuie sa fiti siguri ca o sa il ajutati sa faca acest lucru.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca Buddy din Trenul Dinozaur revine dupa o lunga perioada alaturi de una dintre ele mai dragute jocuri cu dinozauri, in care alaturi de unul dintre prietenii sai care poate sa zboare deoarece are aripi, vor trebui sa ajunga cat mai departe si sa prinda bete de lemn in aer.

Buddy va avea facute pentru a putea sa zboare doua aripi confectionate manual din frunze si din crengi de copac, care il vor ajuta sa zboare in spatele sau in fata prietenului sau dinozaur, in functie de personajul pe care il alegeti ca fiind avatarul vostru. Misiunea voastra in fiecare nivel este sa prindeti cat mai multe crengi de copac in timp ce sunteti in aer, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa il pozitionati pe Buddy corect, pentru a prinde ramurile de copac in gura.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece il veti controla pe Buddy folosind tastele SAGETI - sus si jos - care il vor face pe Buddy sa zboare in partea de jos sau in partea de sus a ecranului. Voi dragi copii o sa aveti o bara pe care trebuie sa o umpleti in fiecare nivel, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte si sa reusiti ca alaturi de Buddy sa deschideti cat mai multe nivele noi.

Multe alte jocuri 2020 cu Dinosaur Train sau cu Trenul Dinozaur vor continua sa apara aici pe site-ul nostru si pe care voi dragi prieteni le puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Dino Flight

Cum se joaca Dino Flight?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.