Annie Fabrica de Vraji pentru Iubit

📅30.03.2020, jucat de: 1011 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Annie Fabrica de Vraji pentru Iubit?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune aici pe ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare de fete, in care printesa Anna din Regatul de Gheata se intoarce pe site-ul nostru alaturi de un nou joc Disney. Acesta este un nou joc de gatit, insa este unul special, in care o sa creati potiuni magice, care il vor schimba pe Kristoff.

Anna si Kristoff sunt personajele principale din acest nou joc 2020 cu Annie Fabrica de Vraji pentru Iubit, iar voi o sa vedeti cat de mult va puteti distra, deaorece este un joc diferit de gatit, in care trebuie sa folositi o gramada de ingrediente intr-o oala pentru a crea o noua potiune magica pe care Kristoff sa o bea si pe care Anna doreste sa il transforme, iar voi sunteti singurii care o pot ajuta sa faca acest lucru.

O sa vedeti ca Anna a pregatit pentru voi o intreaga fabrica de vraji pe care voi o puteti folosi sa creati aceste potiuni magice. Intregul joc este jucat folosind mouse-ul, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Anna sa creeze unele dintre cele mai puternice si cele mai interesante vraji, iar pentru asta o sa vedeti cum puteti sa folositi toate ingredientele, deoarece vor fi 12 vraji diferite pe care le puteti face.

Inanuntrul fabricii de vraji, o sa vedeti ca Anna a pregatit pentru voi o gramada de ingrediente obisnuite pe care sa le folositi precum fursecuri, soparle colorate, mici animalute de plus cu Sven, apa, ochelari de vedere, morcovi, fulgi de zapada, ochelari de schi, substante verzi, pietre, clopote, sau smaralde puternice, pe care voi dragi copii trebuie sa le combinati si sa vedeti ce efect va avea potiunea magica asupra lui Kristoff odata ce o va bea.

Trebuie sa folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc de gatit vraji alaturi de printesa Anna si o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de printesa voastra preferata. Fiecare potiune magica pe care o creati in fabrica de vraji din Regatul de Gheata va avea un efect diferit asupra lui Kristoff, astfel ca va asteptam sa ne ziceti ce potiune ati creat si ce efect a avut asupra lui Kristoff. Distractie placuta!

 

Annie Fabrica de Vraji pentru Iubit

Cum se joaca Annie Fabrica de Vraji pentru Iubit?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.