Garfield si Odin Destinatie Festivalul Distractiei

📅30.03.2020, jucat de: 1583 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Garfield si Odin Destinatie Festivalul Distractiei?

Garfield si Odin Destinatie Festivalul Distractiei este cel mai nou joc 2020 pentru copii pe care noi dragi copii il aducem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi o sa vedeti ca cea mai populara pisica de pe site-ul nostru, Garfield a pregatit o noua provocare si o noua aventura in care o sa apucati sa zburati cu un planor alaturi de el si prietenul sau Odin.

O sa vedeti ca astazi, Garfield si prietenul sau catelus vin impreuna cu o noua aventura cu avioane, iar voi trebuie sa fiti foarte atenti si rapizi pentru a-l ajuta pe Garfield sa termine fiecare nivel cu multe puncte. O sa vedeti ca alaturi de Garfield si Odin, trebuie sa pilati acest avion vechi si sa fiti siguri ca o sa fiti in siguranta pentru un timp cat mai lung. Pentru a va face avionul vechi sa zboare, trebuie sa folositi mouse-ul si sa dati click pentru ca avionul sa mearga in sus.

Trebuie sa fiti foarte atenti si rapizi, astfel incat intr-un timp cat mai scurt, sa fiti siguri ca o sa reusiti sa colectati cat mai multe sticlute cu potiunea verde. O sa vedeti ca in aceasta aventura cu avioane, Garfield va avea in fata sa o gramada de sticle cu un lichid rosu, pe care insa trebuie sa il evitati pe cat posibil, deoarece aceste sticle sunt nocive pentru Garfield si Odin si o sa va reduca din puncte.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi mouse-ul pentru a va tine avionul in aer pentru un timp cat mai lung. Sticlutele rosii nu sunt singurele lucruri de care trebuie sa va feriti, deoarece dragi copii vor fi o gramada de obicte precum copaci pe care trebuie sa ii ocoliti si sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de Garfield si Odin, care in continuare vor continua sa apara pe site-ul nostru diferite alte jocuri 2020 cu Garfied si cu animale pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Garfield si Odin Destinatie Festivalul Distractiei

Cum se joaca Garfield si Odin Destinatie Festivalul Distractiei?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.