Sweet 60

📅30.03.2020, jucat de: 873 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sweet 60?

Cele mai dragute jocuri Disney cu printese pot fi gasite aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare pentru fete, in care o sa va intalniti alaturi de printesele voastre preferate. Am adus pentru voi dragi copii un nou joc 2020 Sweet 60, un joc pentru fete, in care o sa va distrati alaturi de cele mai dragute printese Disney.

In acest joc Disney, pe care dragi prieteni il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta, o sa vedeti ca printesele sunt Ariel din Mica Sirena, Alba ca Zapada si Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita, care dragi copii o sa vedeti ca astazi, au pregatit pentru voi un joc simulator in care o sa puteti sa vedeti cum vor arata cele trei printese Disney in momentul in care vor implini 60 de ani.

Fiecare dintre cele trei printese Disney din acest joc online de fete vor fi extrem de dragute si de moderne, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati sa ramana la fel de moderne si de elegante chiar si cand vor fi invarsta si vor implini 60 de ani. Trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc de fete, o sa puteti sa le ajutati pe cele trei printees Disney sa isi gaseaca o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care doar Alba ca Zapada, Ariel si Aurora sa le poarte aici pe site-ul nostru.

O sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe aceste trei fete prietene sa se simta cat mai bine la 60 de ani, insa o sa vedeti ca fiecare printesa o sa se schimbe foarte mult in acesti ani in care vor imbatrani, astfel ca folosind mouse-ul, voi trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe Ariel, Aurora si Alba ca Zapada sa isi schimbe vestimentatia la 60 de ani si vor avea o infatisare cat mai draguta si mai moderna.

Trebuie sa fiti foarte creativi si sa va folositi mouse-ul, iar voi dragi copii o sa vedeti cum Ariel, Alba ca Zapada si Aurora vor fi extrem de draguta si de moderna, iar voi dragi copii o sa puteti sa le ajutati pe fiecare dintre cele trei printese Disney sa gaseasca noi coafuri chiar si cu parul scurt si culori diferite precum gri sau alb. Hainele vor fi extrem de schimbate si o sa vedeti ca printesele vor fi gata sa fie moderne si dragute chiar si bunicute. Distractie placuta!

 

Sweet 60

Cum se joaca Sweet 60?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.