Tuk Tuk

📅29.03.2020, jucat de: 1905 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tuk Tuk?

Va aducem astazi dragi copii jocul Tuk Tuk, un joc online 2020 cu masini si motociclete 3D, in care dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi vehicule care sunt o combinatie intre o motocicleta si o masina, pe care voi o sa o conduceti pentru prima oara pe strazile din India.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa ajutati fiecare client al vostru sa ajunga la finalul jocului si la destinatia pe care si-o doresc, astfel ca o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa treceti cu bine peste fiecare obstacol. Acesta este un nou joc 2020 de condus masini 3D, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca aceste masinute Tuk Tuk, voi trebuie sa folositi tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D pentru a conduce in acest joc online 3D. Voi dragi prieteni o sa vedeti cum in acest joc online, o sa ajungeti sa conduceti foarte bine, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va duceti fiecare pasager in locul in care doreste si astfel sa fiti pregatiti sa acumulati o gramada de puncte pentru fiecare cursa.

Pentru toti cei care nu stiu cum arata o masinuta Tuk Tuk, ea este o combinatie de masina si motocicleta, care are de regula trei locuri, care are trei roti si o savedeti ca este destul de mic, insa poate sa fie si foarte rapid. In acest joc 3D, o sa vedeti ca trebuie sa conduceti in unele dintre cele mai periculoase strazi din India.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece o sa vedeti ca in acest joc 3D, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajungeti fara nici un accident la destinatie, astfel ca o sa puteti sa acumulati puncte si o sa ramaneti in siguranta, deoarece o sa fiti urmariti de animale salbatice precum elefanti. Distractie placuta!

 

Tuk Tuk

Cum se joaca Tuk Tuk?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.