Printesa Design de Rochie Curcubeu

📅28.03.2020, jucat de: 737 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Design de Rochie Curcubeu?

Rapunzel revine dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de noul sau joc Printesa Design de Rochie Curcubeu, un joc pentru fete extrem de interesant si de distractiv, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe Rapunzel sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa creati unele dintre cele mai interesante modele de rochii alaturi de printesa Disney.

In acest joc online de imbracat, o sa vedeti ca printesa Rapunzel are mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece dragi copii pentru prima oara, ea vrea sa poarte o rochie curcubeu extrem de interesanta si de moderna, iar voi trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru printesa voastra preferata.

O rochie curcubeu nu este usor de creat, deoarece dragi copii o sa vedeti ca printesa Rapunzel este foarte pretentioasa, iar voi trebuie sa ajungeti sa gasiti o gramada de modele de rochii, dupa care sa alegeti fiecare culoare in parte pentru ca Rapunzel sa isi iubeasca noua rochie curcubeu.

O sa vedeti ca printesa Disney din acest joc online va avea nevoie de o schimbare de look odata cu aceasta rochie curcubeu, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, alaturi de o rochie curcubeu, o sa ajungeti sa creati un machiaj nou si o coafura noua pentru Rapunzel, care sa se potriveasca in totalitate cu noua sa rochie.

Printesa Rapunzel o sa fie prima printesa colorata de pe site-ul nostru, iar voi o sa gasiti cum multe alte printese Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate la fel de bine ca si Rapunzel in viitoarele jocuri pentru fete pe care voi dragi copii le puteti juca gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Printesa Design de Rochie Curcubeu

Cum se joaca Printesa Design de Rochie Curcubeu?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.