Bridge A Rama

📅27.03.2020, jucat de: 658 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bridge A Rama?

Pisica din Palarie se intoarce dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, alaturi de unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii, in care dragi copii o sa construiti o gramada de poduri pentru fiecare dragon sau dinozaur care va avea probleme in aventurile lor.

O sa vedeti ca astazi, Pisica din Palarie se intoarce alaturi de o super provocare extrem de interesanta, in care prietenii sai au pornit intr-o aventura spre un castel, insa castelull este foarte departe, iar ei urmeaza sa mearga pe drumuri pe care nimeni nu a mai fost vreodata, astfel ca nu sunt poduri si drumuri potrivite.

Voi dragi copii alaturi de Pisica din Palarie trebuie sa fiti extrem de atenti si de bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa ajutati dragonul din primul nivel sa ajunga la castel teafar si nevatamat, deoarece chiar daca dragonul are aripi, acesta nu poate sa zboare peste gaura dintre cele doua insule. Voi trebuie sa construiti un pod rezistent la fiecare gaura intalnite de dragon, pentru a-l ajuta sa isi continue aventura spre castel.

O sa vedeti cum odata ce inaintati in aventura spre castel, gropile si gaurile din pamant vor fi de diferite marimi si adancimi, astfel ca podurile voastre trebuie sa acopere groapa in intregime. Voi dragi copii o sa vedeti ca Pisica din Palarie a pregatit pentru voi o gramada de tipuri de poduri pe care le puteti construi ca dinozaurul sa isi continue drumul.

Folosind mouse-ul, voi dragi prieteni o sa puteti gasi printre uneltele lui Pisica din Palarie o gramada de tipuri de poduri facute artizanal, precum barci de salvare, poduri facute din crengi dar si poduri facute din trunchiuri de copac. Misiunea voastra alaturi de Pisica din Palarie este sa selectati lungimea podului si tipul de pod potrivit pentru fiecare gaura pentru a reusi sa ajungeti cat mai departe in acest joc 2020 de indemanare. Distractie placuta!

 

Bridge A Rama

Cum se joaca Bridge A Rama?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.