Anna Ciclul Vietii

📅27.03.2020, jucat de: 633 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Anna Ciclul Vietii?

Va asteptam si astazi alaturi de un nou joc Frozen 2! Astazi dragi prieteni, o sa gasiti jocul Anna Ciclul Vietii, un joc pentru fete pe care il puteti juca gratuit alaturi de personajele voastre preferate, deoarece dragi fete, o sa vedeti ca printesa Anna din Regatul de Gheata este singurul personaj pe care il intalniti in acest joc de fete.

O sa vedeti ca astazi printesa Anna vine alaturi de un nou joc pentru fete, in care printesa Disney o sa fie in toate ipostazele de-a lungul vietii unei printese. Va incepe prin a fi un bebelus, dupa care nivel dupa nivel, printesa Disney o sa creasca in varsta pana in momentul in care devina o bunica draguta si moderna, iar voi o sa fiti la fiecare pas alaturi de ea si trebuie sa o ajutati sa arate cat mai bine.

In acest joc pentru fete, o sa vedeti ca Anna are nevoie de ajutorul vostru sa se imbrace, machieze si coafeze in fiecare nivel si indiferent de varsta cat mai bine, astfel ca voi sunteti singurele fete in care Anna are incredere sa o ajute. Asa cum am zis, bebelusa Anna este prima fata printesa pe care trebuie sa o ajutati in acest joc iar voi trebuie sa ii gasiti pana si o jucarie de plus precum Olaf sau Sven pe care sa o aiba mereu.

Haine precum tricouri, fustite, jachete, pantofi sau rochite vor fi perfecte pentru bebelusa Anna. O sa vedeti ca urmatoarea voastra provocare este sa o ajutati pe printesa Anna adolescenta, cand ea doreste sa fie la moda, insa sa aiba un stil propriu si cat mai original. Trebuie sa fiti foarte creativi si sa folositi mouse-ul pentru fiecare alegere pe care doriti sa o faceti.

Ultimele doua ipostaze din Anna Ciclul Vietii vor fi cu printesa Anna matura, care a crescut si este deja un adult, astfel ca stilul sau vestimentar va fi foarte diferit. Folosind mouse-ul, o sa incepeti sa alegeti printre hainele mai elegante si frumoase, astfel incat Anna sa arate cat mai bine in momentul in care merge la birou sau la o intalnire romantica. Anna bunica este ultimul nivel din Anna Ciclul Vietii, iar voi dragi copii o sa vedeti ca printesa Disney va dori in continuare sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati sa aiba in continuare o vestimentatie cat mai moderna. Distractie placuta!

 

Anna Ciclul Vietii

Cum se joaca Anna Ciclul Vietii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.