BFF Pregatiri de Ziua St Patrick

📅27.03.2020, jucat de: 701 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Pregatiri de Ziua St Patrick?

Am pregatit astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete, pe care il puteti juca gratuit alaturi de trei printese Disney. Acest joc online BFF Pregatiri de Ziua ST Patrick este unul dintre cele mai dragute jocuri pentru fete, in care o sa va intalniti alaturi de Ariel, Anna si Rapunzel.

Aceste trei printese dragute isi doresc sa serbeze pentru prima oara pe site-ul nostru ziua ST Patrick, o sarbatoare irlandeza care s-a raspandit in toata lumea, iar astazi dragi copii o sa vedeti cum cele trei printese Disney au nevoie de ajutorul vostru sa isi schimbe vestimentatiile complet pentru a reusi sa arate perfect pentru ziua St Patrick.

Special pentru aceasta sarabatoare internationala, fiecare dintre printesele din Regatul de Gheata, Mica Sirena si Rapunzel vor dori sa arate cat mai bine, astfel ca astazi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe fiecare dintre ele sa arate cat mai dragut si in tema cu sarbatoarea St Patrick.

Culoarea oficiala a acestei sarbatori este vederele, astfel ca dragi copii o sa vedeti ca Rapunzel, Ariel si Anna vor avea nevoie de o gramada de rochii verzi, bluze verzi, tricouri verzi, salopete verzi dar si palarii verzi pe care sa le asorteze si sa creeze o vestimentatie moderna si draguta, dupa care ele vor avea nevoie si de un machiaj nou care sa se potriveasca.

Toate alegerile pe care le faceti in acest joc online de fete se pot face folosind mouse-ul, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe aceste printese Disney sa se pregateasca pentru ziua de St Patrick aici pe site-ul nostru, iar ele vor reveni alaturi de multe alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit pe telefon. Distractie placuta!

 

BFF Pregatiri de Ziua St Patrick

Cum se joaca BFF Pregatiri de Ziua St Patrick?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.