Printesa cu Par Lung la Banchet

📅26.03.2020, jucat de: 1001 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa cu Par Lung la Banchet?

Fiecare printesa Disney de pe site-ul nostru vrea sa arate cat mai bine in fiecare joc online pentru fete, iar astazi o sa vedeti ca am adus pentru voi jocul Printesa cu Par Lung la Banchet, in care trei printese Disney sunt personajele principale si au nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru seara de banchet la scoala.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca Elsa din Regatul de Gheata, Rapunzel si Ariel din Mica Sirena sunt printesele cu par lung care urmeaza sa mearga la banchetul de liceu, iar voi trebuie sa le ajutati pe fiecare in parte sa arate cat mai bine si sa fie cele mai dragute fete si printese Disney de la banchet, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa daca sunteti creative si o sa faceti alegerile potrivite, Elsa, Ariel si Rapunzel vor fi extrem de moderne si frumoase.

Elsa este prima printesa Disney care va avea nevoie de ajutorul vostru, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Elsa sa isi schimbe vestimentatia complet pentru acest banchet. O sa vedeti ca trebuie sa gasiti o coronita draguta, o rochie moderna dar si o coafura si un machiaj nou nout, pe care Elsa nu le-a mai avut pana acum.

Odata cu Elsa, si Rapunzel are nevoie de o schimbare de infatisare pentru banchet, astfel ca folosind mouse-ul si imaginatia voastra, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti machiaje, coafuri si haine cat mai dragute pe care Rapunzel sa le poarte la banchet. Rapunzel va avea nevoie de unele dintre cele mai moderne coafuri pentru parul sau lung, insa trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp o sa gasiti o roche eleganta si moderna pe care printesa voastra preferata sa o poarte.

O sa vedeti ca printesa Ariel face parte din aceasta gasca de printese Disney si va avea la fel nevoie de un makeover total pentru banchet, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti machiaje, coafuri si rochii cat mai dragute pe care sa le poarte la banchet. Distractie placuta!

 

Printesa cu Par Lung la Banchet

Cum se joaca Printesa cu Par Lung la Banchet?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.