Provocare cu Autobuze

📅25.03.2020, jucat de: 2514 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Provocare cu Autobuze?

O sa gasiti astazi aici pe site-ul nostru jocul Provocare cu Autobuz, un joc 3D pentru copii in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi prieteni acesta este noul nostru joc online de condus, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajungeti cat mai departe cu fiecare autobuz 3D de pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece am pregatit patru nivele diferite sau modul free, in care puteti sa conduceti orice autobuz 3D pe care il aveti deschis fara sa faceti o misiune aditional. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni o sa vedeti cum in fiecare nivel al acestui joc de baieti, o sa ajungeti sa transportati un numar diferit de persoane cu autobuze 3D.

In acest joc online, o sa vedeti ca harta orasului este una extrem de impresionanta si ca trebuie sa fiti atenti si concentrati pe toata durata jocului. Voi dragi copii o sa fiti la volanul unui autobuz 3D plin cu oameni, iar voi trebuie sa conduceti in locul de finish, iar pentru a ajunge acolo, trebuie sa urmariti toate sagetile verzi de pe marginea drumului.

O sa vedeti ca traficul din orasul cu autobuze va fi unul destul de mare, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa conduceti cat mai bine folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D de pe tastatura. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa conduceti acest autobuz 3D cat mai repede si sa vedeti cum puteti sa ajungeti la destinatie in cel mai scurt timp si fara sa faceti accident, ceea ce o sa va ajute sa deschideti urmatorul nivel.

Toate cele patru nivele din acest joc 3D vor avea autobuze diferite, harti diferite ale orasului si cate o misiune noua pe care trebuie sa o indepliniti pentru a avea un punctaj cat mai mare, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa gasiti o gramada de alte jocuri 2020 cu masini 3D pe care sa le jucati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Provocare cu Autobuze

Cum se joaca Provocare cu Autobuze?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.