Bebelusa Hazel Ingrijiri la Ochi

📅25.03.2020, jucat de: 1821 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bebelusa Hazel Ingrijiri la Ochi?

Astazi am adus pentru voi dragi copii un nou joc 2020 cu Bebelusa Hazel Ingrijiri la Ochi, un joc pentru fete cu bebelusi si cu doctori, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Hazel sa arate cat mai bine si sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Hazel sa fie din nou sanatoasa.

O sa vedeti cum in acest joc online cu doctori, bebelusa Hazel are probleme la ochi, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa faceti alegerile potrivite pentru personajul vostru preferat. Voi dragi copii trebuie sa aratati ca sunteti doctori de ochi foarte buni si sa o ajutati pe Hazel sa scape de aceasta iritatie la ochi.

Pentru ca sunteti doctori foarte buni, trebuie sa incepeti cu o scurta consultatie la ochii lui Hazel, pentru a reusi sa vedeti cauza iritatiei. O sa vedeti ca in primul nivel al jocului, trebuie sa va jucati alaturi de bebelusa Hazel in curte pe leagan, trebuie sa o ajutati sa sara coarda sau sa lanseze un zmeu in aer, si sa vedeti cum puteti sa faceti toate aceste lucruri folosind mouse-ul.

In momentul in care va jucati afara cu bebelusa Hazel, o sa vedeti ca o tornada a inceput sa arunce cu praf, mizerie si noroi inspre fata sa, astfel ca ochii sai au acum o iritatie care o deranjeaza pe bebelusa Hazel. Voi dragi copii trebuie sa treceti la nivelul doi, unde o sa aveti grija de ochii bebelusei voastre preferate.

Pentru inceput, trebuie sa o ajutati pe bebelusa Hazel sa se spele pe ochi cu apa rece si curata pentru a-si scoate praful si noroiul din ochi si de pe fata. O sa vedeti ca am pregatit pentru voi toate ustensilele de care aveti nevoie de baia lui Hazle. Trebuie sa folositi apa curata, betisoare de urechi pentru a scoate mizeria din ochii lui Hazel, dupa care sa fiti siguri ca o sa reusiti sa scapati de aceasta iritatie la ochi, iar bebelusa Hazel o sa se intoarca alaturi de multe alte jocuri online pentru fete pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Bebelusa Hazel Ingrijiri la Ochi

Cum se joaca Bebelusa Hazel Ingrijiri la Ochi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.