Hercule Original

📅24.03.2020, jucat de: 13472 ori, voturi: 86

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Hercule Original?

Unul dintre cele mai populare jocuri ale anilor 1990 - 2000 este jocul Hercule Original (1997), un joc de aventura pe care astazi dorim sa vi-l oferim spre joc in mod gratuit.

Pentru inceput va trebui sa te anuntam ca va trebui sa astepti putin mai mult timp pentru a reusi sa intri in joc, deoarece aceste jocuri vechi sunt preluate printr-o procedura mai complicata si necesita un timp de previzualizare mai ridicat.

Hercule este un super erou care este puternic, masiv si neinfricat care porneste in noua aventra pentru a se bate si a castiga batalia din Grecia Antica impreuna cu alti gladiatori antici. Pentru a trece de toate nivelele de dificultate va trebui sa citesti mai intai ce misiune ai astfel incat sa reusesti sa sti ce trebuie sa faci de-a lungul aventurii. Pentru inceput va trebui sa iti folosesti sabia pentru a taia acesti saci desenati cu fete de lemn, dupa care vei observa ca va cobora o fata, iar in felul aceta vei putea sa muti trasura uriasa care iti sta in cale.

Aduna toti banutii pe care ii gasesti in joc astfel incat sa poti sa iti imbunatatesti la finalul fiecarei misiuni abilitatile, armamentul, sabiile precum si viata pe care o ai. De-a lungul aventurii vei intalni tot felul de monstrii si creaturi antice care vor vrea sa te omoare, incearca sa te feresti de ele si sa castigi din ce in ce mai multe batalii la fiecare colt.

Hercule Original

Cum se joaca Hercule Original?

-foloseste tasta X pentru a intra in joc sau tasta ENTER.-foloseste sagetile pentru a naviga prin meniu, iar in dreptul optiunii in care vrei sa intri, apasa ENTER.-tastele A,S,Z,X te vor ajuta sa scoti sabia, sa sari, sa dai cu pumnul.