Zoo Chefs

📅24.03.2020, jucat de: 1052 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zoo Chefs?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune aici pe site-ul nostru, unde aducem mereu jocuri cu animale si jocuri de gatit pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Astazi, o sa va distrati alaturi de mici animalute care au cele mai dragute si cele mai interesante restaurante cu diferite retete.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti cat de multi catei si pisici de pe site-ul nostru doresc sa fie bucatari profesionisti, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in acest joc pentru fete, o sa reusiti sa gatiti in o gramada de retete speciale precum burgeri, pizza, dulciuri de diferite feluri si o sa vedeti ca o sa reusiti sa folositi o gramada de ingrediente proaspete.

Voi dragi copii o sa vedeti ca alaturi de aceste animalute dragute si pufoase, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa folositi toata carnea de burgeri, salata, rosii, mustar, ketchup, cartofi prajiti pentru primul restaurant, care va fi unul special cu burgeri de pe site-ul nostru, in care trebuie sa gatiti multi burgeri deliciosi si o sa vedeti cat de multe puncte si monede puteti sa acumulati.

Odata ce acumulati indeajuns de multe puncte, voi dragi copii trebuie sa folositi toti banii din acest restaurant sa deschideti un altul cu pisica din acest joc online, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gatiti torturi, prajituri si dulciuri de diferite tipuri. Folositi mouse-ul sa decorati toate prajiturile din acest joc si o sa vedeti ca o sa ajungeti sa aveti o gramada de clienti multumiti.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe toate animalele de pe site-ul nostru  sa manance cat mai mult mancare delicioasa. Deveniti cei mai buni bucatari si o sa vedeti cum folosind mouse-ul si o sa vedeti ca multe alte jocuri pentru fete de gatit vor continua sa apara pe site-ul nostru alaturi de cele mai dragute personaje. Distractie placuta!

 

Zoo Chefs

Cum se joaca Zoo Chefs?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.