Scooby Doo Peste Punte

📅22.03.2020, jucat de: 3177 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Scooby Doo Peste Punte?

Un nou joc online extrem de interesant si de distractiv din categoria de jocuri cu Scooby Doo si jocuri Cartoon Network apare astazi aici pe site-ul nostru. O sa va distrati astazi in jocul Scooby Doo Peste Punte, un joc pentru copii plin cu pirati, cu barci si bineinteles cu Scooby Doo.

Astazi, o sa vedeti ca Scobby Doo si Shaggy se intorc aici pe ajocuri.ro alaturi de o noua provocare extrem de interesanta si de distractiva, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte, ajutandu-l pe Scooby Doo sa scape de pe barca piratilor.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca la inceputul fiecarui nivel, Scooby Doo o sa se afle pe barca unui pirat rau, care doreste sa il opreasca pe Scooby Doo din a evada de pe barca sa, astfel ca a pus o gramada de capcane si pericole care il asteapta pe catelul vostru preferat de pe Cartoon Network. Aceste pericole sunt insa vizibile, iar voi le puteti ocoli daca sunteti indeajuns de atenti si de rapizi.

O sa vedeti ca Shaggy este si el prezent in acest joc, insa voi acesta nu va poate ajuta deloc. Trebuie ca alaturi de Scooby Doo, sa folositi tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI de pe tastatura pentru a va controla personajul si sa reusiti sa scapati de pe barca, sa treceti raul si sa ajungeti din nou pe plaja, acolo unde Shaggy va asteapta sa evadati impreuna.

Chiar daca suna a fi o misiune destul de simpla, osa vedeti ca acesta este un nou joc 2020 de aventura Cartoon Network, in care Scooby Doo trebuie sa treaca cu bine peste foarte multe obstacole si pericole pentru a ajunge pe plaja la Shaggy. Printre aceste pericole se afla chiar piratul care va arunca in permanenta cu sabii, cutite, topoare si carlige sa il impiedice pe Scooby, pirati care se plimba pe punte dar si tunuri. Distractie placuta!

 

Scooby Doo Peste Punte

Cum se joaca Scooby Doo Peste Punte?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI.