Transport Offroad de Animale cu Camioane

📅22.03.2020, jucat de: 4677 ori, voturi: 24

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Transport Offroad de Animale cu Camioane?

Stim cat de mult va plac jocurile 3D cu masini, tiruri si camioane aici pe site-ul nostru a jocuri.ro, astfel ca astazi dragi prieteni am adus pentru voi jocul Transport Offroad de Animale cu Camioane, un joc de baieti in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte.

In acest joc online, voi dragi prieteni o sa vedeti cum am adus pentru voi o super provocare de condus cele mai mari tiruri si camioane 3D aici pe site-ul nostru. Aceste masini de transport sunt speciale, deoarece remorcile vor fi mari si astazi, pline cu animale de diferite feluri, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti la destinatie cu toata marfa pe care o transportati pentru a deveni cei mai buni soferi de pe site-ul nostru.

Astazi, trebuie sa fiti de doua ori mai atenti cum conduceti un camion 3D, deoarece dragi copii marfa pe care o transportati este vie si este vorba despre animale de ferma precum vaci, oi, cai sau capre pe care trebuie sa le duceti in siguranta pana la finalul fiecarui nivel pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte.

Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca folosind tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI sa reusiti sa conduceti un camion 3D plin cu animale printre traseele offroad din acest joc, care o sa vedeti ca vor fi extrem de dificile, pline de curbe si destul de inguste, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti pe toata durata acestui joc pentru a ajunge la linia de finish in siguranta si cu toata remorca plina cu animale de ferma.

Trebuie sa aveti si un timp cat mai bun, astfel ca trebuie sa conduceti cu o viteza cat mai mare si cat mai sigura atat pentru voi cat si pentru animalele din remorca. Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa scoateti un timp foarte bun fara sa faceti un accident cu acest camion 3D, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti diferite alte jocuri cu masini 3D in care sa conduceti diferite alte tipuri de masini online. Distractie placuta!

 

Transport Offroad de Animale cu Camioane

Cum se joaca Transport Offroad de Animale cu Camioane?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI.