Dora Exploratoarea Dot to Dot

📅17.03.2020, jucat de: 1412 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dora Exploratoarea Dot to Dot?

Stim cat de mult va plac jocurile online cu Dora de pe ajocuri.ro, astfel ca astazi dragi copii am pregatit pentru voi o noua provocare de indemanare si de colorat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Astazi, Dora a pregatit pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri de desenat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, alaturi de Dora Exploratoarea, o sa ajungeti sa creati o gramada de imagini dragute pe care le puteti intalni chiar si in desenele animate cu Dora de la televizor.

Acesta este un nou joc 2020 de colorat si de desenat, un joc de indemanare in care trebuie sa folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc online, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Dora sa creeze aceste imagini fara nici un fel de problema si fara un punct lipsa. Nu o sa fie atat de usor, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in fiecare nivel, o sa aveti cate o imagine cu un numar diferite de puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca fiecare punct din imagine va fi important, insa voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte avand o imagine completa si de success, insa pentru asta trebuie sa folositi mouse-ul si sa mergeti la toate punctele in ordine, pentru ca imaginea sa fie una corecta.

O data ce folositi mouse-ul, voi dragi prieteni osa vedeti ca Dora si Boots va vor arata imaginea intreaga colorat si animata, lucru care o sa va aduca puncte si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Dora vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru alaturi de toti prietenii vostri si o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati alaturi de Dora si Boots chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Dora Exploratoarea Dot to Dot

Cum se joaca Dora Exploratoarea Dot to Dot?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.