Printese Fete Excursie in Irlanda

📅16.03.2020, jucat de: 711 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Fete Excursie in Irlanda?

Va puteti distra de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete. Astazi, am pregatit un nou joc 2020 cu printese numite Printese Fete Excursie in Irlanda, pe care sa il jucati gratuit pe telefon si pe tableta.

Astazi dragi prieteni o sa vedeti cum fiecare dintre cele patru printese Disney vor avea nevoie de haine noi, machiaje dragute dar si accesorii si coafuri pe care sa le poarte in noua lor experienta. In acest joc pentru fete, o sa vedeti cum printesele Disney din acest joc vor fi Ariel din Mica Sirena, Anna din Regatul de Gheata, Belle din Frumoasa si Bestia sau Rapunzel, care sunt cele mai bune prietene si urmeaza sa aiba o noua excursie intre fete aici pe site-ul nostru.

In acest joc de fete, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe aceste patru printese Disney sa arate cat mai bine in excursia lor in Irlanda. Voi dragi copii cu siguranta stiti ca in Irlanda, in special de ziua St Patrick, culorile predominante sunt verde si portocaliu, astfel ca pentru a se simti cat mai comod, printesele vor avea nevoie de haine si machiaje de aceste culori.

Pentru fiecare printesa in parte, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti o gramada de haine noi, precum rochii, fuste elegante, haine cat mai comode precum blugi si bluze calduroase pe care sa le vedeti chiar aici pe site-ul nostru.

Folosind mouse-ul, va trebui sa creati cate o vestimentatie pentru aceasta excursie in Irlanda pentru fiecare printesa Disney iar voi o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe aceste fete sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa le asortati gasind haine, machiaje, coafuri si accesorii care sa se asorteze si o sa vedeti cum ele se vor intoarce alaturi de noi jocuri pentru fete. Distractie placuta!

 

Printese Fete Excursie in Irlanda

Cum se joaca Printese Fete Excursie in Irlanda?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.