Ellie Accident la Urgente

📅20.03.2020, jucat de: 1442 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ellie Accident la Urgente?

Pentru ca stim cat de mult va plac jocurile cu Barbie aici pe site-ul nostru, astazi am adus pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

Astazi, am adus un nou joc 2020 de fete, in care o sa vedeti ca Barbie este ranita, iar noi am pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri 2020 cu doctori pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. In acest joc online pentru copii, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Barbie sa arate cat mai bine si sa se simta cat mai bine pana la finalul acestui joc.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Barbie a ajuns in spital in sala de urgente, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in acest nou joc Barbie, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite. O sa vedeti cum in acest joc de fete, Barbie merge in urgenta si trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi toate instrumentele medicale pentru ca Barbie sa fie sanatoasa.

In acest joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt o sa puteti sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti sa ii curatati toate ranile cu obiecte speciale. Trebuie sa vedeti cum ii putei pune diferite tipuri de masti cu gas, care o face pe Barbie sa respire mai bine.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa reusiti sa gasiti toate medicamentele si ustensile medicale. Folosind mouse-ul o sa reusiti sa le folositi pe toate, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe Barbie sa fie sanatoasa si ea va reveni aici pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri pentru fete. Distractie placuta!

 

Ellie Accident la Urgente

Cum se joaca Ellie Accident la Urgente?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.