Veggie Path

📅14.03.2020, jucat de: 2097 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Veggie Path?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru copii, in care o sa va distrati alaturi de personajele principale din categoria Looney Tunes, in care o sa vedeti ca Bugs Bunny este printre personajele prncipale.

Astazi, voi dragi copii trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti cat mai multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa vedeti cum Bugs Bunny vrea sa isi ingrijeasca toti prietenii animale, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte.

In acest joc de indemanare, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa il ajutati pe Bugs Bunny sa  planteze si sa culeaga cat mai multe fructe si legume proaspete. Voi dragi copii o sa va folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite. Trebuie sa il ajutati pe Bugs Bunny sa gaseasca cate o gaura in pamantul fertil si sa reuseasca sa aiba legume proaspete.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii, o sa vedeti cum in acest joc Cartoon Network cu Looney Tunes, voi dragi prieteni trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru ca Bugs Bunny sa planteze semintele de morcovi, de ceapa, de sfecla rosie sau de capsuni din acest joc, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ingrijiti cat mai bine.

O sa vedeti cum pana la finalul acestui joc pentru copii, o sa reusiti ca alaturi de Bugs Bunny sa vedeti ca o sa puteti sa va ajutati prietenul sa ude toate semintele pe care le-ati plantat in pamant si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le culegeti odata ce legumele sunt coapte si mari. Distractie placuta!

 

Veggie Path

Cum se joaca Veggie Path?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.