Design de Ochelari de Tocilari

📅12.03.2020, jucat de: 706 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Design de Ochelari de Tocilari?

Astazi, aici pe ajocuri.ro o sa gasiti jocul Design de Ochelari de Tocilari, un joc online pentru fete, in care dragi copii o sa vedeti ca printesele Disney de pe site-ul nostru vor dori sa arate cat mai bine chiar daca sunt fete tinere in liceu si sunt considerate tocilare cu ochelari.

Aici pe site-ul nostru, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe fiecare dintre printesele Disney din acest joc sa arate cat mai bine chiar daca sunt fete care poarta ochelari, astfel ca trebuie ca voi sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe acete printese Disney sa arate cat mai bine si sa aiba cele mai dragute perechi de ochelari.

In acest joc de fete, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de patru printese Disney foarte dragute. Elsa si Anna din Regatul de Gheata vin alaturi de Moana si Ariel din Mica Sirena, care dragi prieteni poarta ochelari de vedere. Voi trebuie sa fiti foarte creativi, si folosind mouse-ul si toate obiectele de infrumusetare si de decorare din acest joc online, o sa puteti sa le ajutati pe aceste printese sa aiba noi perechi de ochelari dintre cele mai dragute.

Trebuie sa fiti siguri ca folosind mouse-ul o sa fiti foarte precisi, deoarece in inceputul jocului, trebuie sa le ajutati pe fiecare dintre cele patru personaje Disney sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa le gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii, care sa le faca sa arate fashion.

Cea mai grea misiune din acest joc fashion este sa le ajutati pe printesele Disney sa isi asorteze ochelarii cu noile lor vestimentatii fashion, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti pietricele colorate, lanturi aurii, dar si folii de protectie pe care sa le puneti pe ochelari astfel incat sa se asorteze cu noile lor vestimentatii si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Design de Ochelari de Tocilari

Cum se joaca Design de Ochelari de Tocilari?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.