Printese Gala Met

📅12.03.2020, jucat de: 1188 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Gala Met?

Cel mai nou joc online cu printese Disney de pe site-ul nostru se numeste Printese Gala Met. Acesa este un nou joc pentru fete, pe care dragi prieteni il puteti juca gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare personaj.

O sa va intalniti in acest joc fashion cu printese precum Alba ca Zapada sau Elsa si Anna din Regatul de Gheata, dar si cu papusa Barbie, care dragi prieteni o sa vedeti ca va avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine la noua gala Met, unde fiecare dintre aceste patru personaje draguta vor fi invitate si vor trebui sa arate cat mai bine, iar noi suntem siguri ca o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete.

Voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa va distrati in acest joc online de imbracat, deoarece fiecare dintre printesele Disney din acest joc online vor avea nevoie de vestimentatii excentrice pe care voi sa le gasiti si sa le alegeti pentru fiecare. O sa vedeti ca Alba ca Zapada, Barbie, Elsa si Anna vor fi pregatite pentru Gala Met odata ce veti gasi haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care ele sa le poarte.

Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu printese Disney sunt gata sa apara pe site-ul nostru. Voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul, deoarece o sa aveti un nivel de imbracat, in care o sa puteti sa alegeti pentru fiecare personaj o vestimentatie formata din cele mai dragute haine ca si rochii, fuste, bluze, tricouri, camasi, paltoane sau sacouri.

Printesele si papusile Barbie vor reveni pe site-ul nostru dupa Gala Met, unde datorita voua au aratat exceptional si o sa vedeti cum noi jocuri 2020 cu printese si papusi Barbie vor fi gata sa se joace aici pe site-ul nostru pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printese Gala Met

Cum se joaca Printese Gala Met?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.