Coloreaza Cartea cu Fluturi

📅11.03.2020, jucat de: 4431 ori, voturi: 20

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Coloreaza Cartea cu Fluturi?

Noul joc de colorat te va provoca sa colorezi peste 12 imagini cu fluturi diferite, insa cat mai apropiate de realitate. Pentru inceput poti sa sti ca acest joc este unul din categoria jocurilor HTML5, iar functionalitatea acestora este extinsa, putand fii jucate atat de pe mobil cat si de pe tableta. Dupa ce intri in joc, vei vedea 12 imagini diferite cu tot felul de fluturi in diferite contexte:fluturi cu inimioare, fluturi din desenele animale (cartoon), fluturi care zboara in padure pe diferitele flori.

Dupa ce te-ai hotarat care dintre imaginile de mai jos vrei sa le colorezi, va trebui sa intri in ea si sa incepi sa iti formezi o idee de cum va arata la final tabloul tau cu fluturi. Poti sa colorezi fluturii cum vrei, insa noi iti recomandam sa te inspiri din realitate deoarece de cele mai multe ori natura te va ajuta sa ajungi la o imagine corecta, echilibrata din punct de vedere al culorilor.

Dupa ce ai terminat prima imagine poti sa o listezi, sa o printezi sau sa o decolorezi si sa incepi coloratul din nou sau daca te-ai plictisit de acea imagine poti sa incerci alte imagini pe care le ai in acest joc.In partea de jos a jocului ai de ales intre pastelul de culori pe care poti sa-l folosesti cum doresti si totodata forma si dimensiunea pensulelor sau a creioanelor colorate pe care vrei sa le folosesti; in sensul acesta poti sa alegi 4 dimensiuni diferite si doua forme diferite, respectiv una patrata si una rotunda in forma de cerc.

Coloreaza Cartea cu Fluturi

Cum se joaca Coloreaza Cartea cu Fluturi?

foloseste mousel-ul pentru a colorat aripile si corpul fluturilor.