Avioan Zburatoare 3D

📅09.03.2020, jucat de: 1935 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Avioan Zburatoare 3D?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune aici pe ajocuri.ro, unde dragi prieteni astazi am adus pentru voi un nou joc 3D cu Avioane Zburatoare 3D, un joc de baieti pe care il puteti gasi chiar aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp sa puteti sa faceti alegerile potrivite la momentul potrivit.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa va aflati intr-un aeroport 3D, unde dragi prieteni o sa gasiti o gramada de hangare, iar voi trebuie sa va selectati unul dintre avioanele din aceste hangare, pe care sa le pilotati in cel mai bun mod si sa deveniti cei mai buni piloti de avioane de pe site-ul nostru ajocuri.ro, insa pentru asta trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa decorati si sa aterizati in siguranta cu avioanele 3D.

Trebuie sa incepeti jocul de la inceput daca nu v-ati mai jucat vreodata, astfel ca in aeroport, o sa aveti un singur avion 3D deschis si pe care il puteti folosi pe gratis. Voi dragi copii o sa transportati alaturi de aceste avioane o gramada de personaje dar si marfa foarte multa, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa conduceti cu mare grija fiecare avion 3D din acest joc online.

Pentru inceput, cursele voastre vor fi destul de scurte, pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa va obisnuiti cu toate controalele si toate aparatele de la mansa avionului. O sa gasiti o gramada de ecrane, care va ajuta sa vedeti pozitia avionului, o sa aveti un buton de frana dar si un buton in care vi se zice viteza avionului in partea dreapta.

Tastele pe care trebuie sa le folositi in acest joc 3D cu avioane de baieti sunt tastele SAGETI pentru a face stanga, dreapta pentru a merge in sus sau a merge in jos cu avionul vostru, insa si tastele G pentru acceleratie si B pentru frana, care o sa vedeti ca vor functiona si in momentul in care va aflati in aer.

Trebuie sa fiti foarte atenti, pentru a nu exploda cu avionul vostru, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa franati cu mult inainte sa va aflati pe pista de aterizare din acest aeroport, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu avioane 3D vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Fiecare cursa cu succes pe care of aceti, o sa va aduca puncte si bani, iar voi ii puteti strange pentru a cumpara multe alte avioane 3D. Distractie placuta!

 

Avioan Zburatoare 3D

Cum se joaca Avioan Zburatoare 3D?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele G si B.