Incredibilul Hulk Doborarea Chitauri

📅08.03.2020, jucat de: 3710 ori, voturi: 82

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Incredibilul Hulk Doborarea Chitauri?

Intrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro pentru a va intalni din nou alaturi de Hulk, marele supererou Marvel pe care voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va luptati impotriva raufacatorilor si sa iesiti invingatori.

In acest pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti ca personajele Hulk sunt din nou prezente aici pe site-ul nostru, iar voi o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa deveniti cei mai buni supereroi, deoarece Hulk este extrem de puternic si de furios, iar el incearca sa ne salveze planeta de la o invazie a extraterestrilor.

Voi dragi baieti sunteti singurii care il pot ajuta pe Hulk in acest joc de aventura si de actiune, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru a fi siguri ca voi dragi copii, o sa puteti sa il ajutati pe Hulk sa sara in aer pentru un timp cat mai indelungat, unde o sa vedeti ca o sa reusiti sa va intalniti alaturi de extraterestri cat mai puternici.

Hulk trebuie sa distruga in aer cat mai multe nave de extraterestrii, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti ca pana la finalul acestui joc, alaturi de supereroul vostru preferat, o sa reusiti sa acumulati puncte o gramada. Trebuie sa fiti atenti, deoarece Hulk va avea o gramada de extraterestrii de distrus.

Trebuie sa alegeti puterea cu care Hulk va sari si unghiul pe care il doriti, astfel o sa ajungeti foarte departe sau o sa ramaneti aproape si nu o sa reusiti sa distrugeti toate navetele spatiale ale extraterestrilor, iar Hulk va trebui sa lupte din ce in ce mai tare si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Incredibilul Hulk Doborarea Chitauri

Cum se joaca Incredibilul Hulk Doborarea Chitauri?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.