Ellie Procedura de Tatuat

📅19.03.2020, jucat de: 3611 ori, voturi: 33

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ellie Procedura de Tatuat?

Astazi dragi copii, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi o sa gasiti unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri 2020 cu Barbie pe care il puteti juca pe telefon si pe tableta. O sa vedeti ca papusa voastra favorita vine pe site-ul nostru deoarece doreste sa aiba primul sau tatuaj.

Aici pe site-ul nostru, fiecare personaj din fiecare categorie are mereu nevoie de ajutorul vostru sa creeze diferite situatii si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru ca Barbie sa arate cat mai bine, iar astazi o sa vedeti ca papusa Barbie numita Ellie este personajul principal, iar ea doreste sa fie din ce in ce mai rebela si sa isi faca un tatuaj.

Ellie este mare iubitoare de tatuaje, insa ea nu stie exact cum se fac acestea. Voi trebuie sa o ajutati pe Ellie sa fie pregatita sa aiba un tatuaj cat mai dragut si cat mai interesante. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de Ellie in acest joc online de indemanare, deoarece dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa veniti cu un model cat mai interesant pentru tatuajul lui Ellie.

Voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite. Trebuie sa alegeti un model cat mai dragut de tatuaj pentru Ellie, dupa care sa incepeti pregatirile. Voi o sa vedeti ca folosind mouse-ul, trebuie sa curatati foarte bine zona in care urmeaza sa ii faceti un tatuaj lui Ellie. Odata pielea curata, o sa vedeti ca trebuie sa aplicati modelul.

Voi dragi copii trebuie sa luati aparatul de tatuat in mana, sa folositi culorile potrivite pentru model si sa fiti siguri ca o sa fiti cat mai precisi, astfel incat acest tatuaj sa fie corect executat si cat mai clar. Ellie o sa fie extrem de fericita cu noul sau tatuaj, iar voi la final, trebuie sa curatati din nou tatuajul si sa aplicati o crema de protectie, iar Ellie va avea un tatuaj reusit si poate se va intoarce in alte zile pentru noi tatuaje. Distractie placuta!

 

Ellie Procedura de Tatuat

Cum se joaca Ellie Procedura de Tatuat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.