Printesa De Gheata Zi cu Familia

📅19.03.2020, jucat de: 1092 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa De Gheata Zi cu Familia?

Pentru ca ne dorim sa va distrati in fiecare zi aici pe ajocuri.ro, o sa gasiti astazi un nou joc Frozen 2, in care sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. O sa vedeti ca astazi, alaturi de printesa Anna, trebuie sa aveti grija de intreaga familie.

O sa vedeti ca astazi dragi prieteni o sa aveti grija pentru prima oara de o familie Disney. Astazi, in acest nou joc online de fete si cu bebelusi, o sa vedeti ca printesa Anna, alaturi de sotul sau Kristoff si de cei doi bebelusi gemeni vor fi personajele principale, iar ei vor avea nevoie de ajutorul vostru sa aiba o casa curata si ingrijita, mancare gatita dar si haine curate.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si rapizi pe toata durata acestui joc, deoarece o sa vedeti ca printesa Anna si Kristoff sunt putini coplesiti de cei doi bebelusi Disney. Voi dragele noastre trebuie sa ii ajutati pe cei doi indragostiti sa faca curat in toata casa, sa reuseasca sa spele hainele murdare, sa se imbrace cu haine curate dar si sa gateasca mancare proaspata. Toate aceste lucruri voi le puteti face folosind mouse-ul.

Alaturi de printesa Anna, trebuie sa fiti siguri ca intreaga casa este curata. Avand doi bebelusi, printesa voastra preferata nu a reusit sa faca multa curatenie, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite. O sa vedeti ca in intreaga casa, Anna si Kristoff au haine murdare, scutece si jucarii aruncate. Folosind mouse-ul, trebuie sa luati hainele murdare sa le puneti in cosul de rufe, iar scutecele folosite sa fie aruncate la gunoi.

Pasul urmator este sa faceti curatenie, sa spalati geamurile cu solutii speciale de curatenie, sa aspirati pe jos, sa spalati covorul si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa aveti o casa Disney curata. Anna si Kristoff vor fi extrem de fericiti si o sa vedeti ca vor continua sa aduca pentru voi o gramada de alte jocuri 2020 cu bebelusi. Distractie placuta!

 

Printesa De Gheata Zi cu Familia

Cum se joaca Printesa De Gheata Zi cu Familia?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.