Foc si Apa in Labirint

📅23.02.2020, jucat de: 5964 ori, voturi: 58

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Foc si Apa in Labirint?

Noul joc cu foc si apa este aici pe ajocuri.ro, insa de data aceasta va trebui sa fii mai atent ca deobicei deoarece trebuie sa-i ajuti pe prietenii nostrii sa iasa din labirintul care le da batai de cap. Pentru inceput va trebui trebuie sa sti ca jocul este din China, este chinezesc, insa cu siguranta te vei descurca sa intri in el, deoarece prima data va trebui sa apesi butonul cel mare, iar apoi sa selectezi care labirint vrei sa incepi.

Labirinturile sunt de trei feluri, primul este pentru incepatori, fiind mai usor, al doilea este mediu fiind intermediar, iar cel din urma este cel mai mare labirint; aici va trebui sa pierzi putin mai mult timp pentru a reusi sa-l termini. Ceea ce este cel mai interesant este faptul ca acest joc cu labirinturi este in 2 jucatori, deci vei putea sa iti provoci partenerul la o intrecere pentru a vedea cine reuseste sa gaseasca cel mai repede iesirea din labirint.

Dupa cum poti sa observi, fiecare pas pe care il face baiatul de foc sau  fata de apa lasa puncte in spatele lor la fiecare pas pe care il face pentru a sti exact pe unde ai fost, iar in cazul in care va trebui sa alegi alt traseu sa nu o apuci din nou pe traseul facut deja. Totodata punctele respective se contabilizeaza, motiv pentru care in cazul in care cei doi adversari ajung in acelasi timp la iesirea labirintului, castigatorul va fi cel care reuseste sa aiba cei mai putini pasi, deci cel care a descoperit mai repede iesirea din labirint.

Foc si Apa in Labirint

Cum se joaca Foc si Apa in Labirint?

foloseste sagetile pentru a controla primul jucator, si tastele W,A,S,D pentru a controla al doilea jucator.