Smarty Tractor

📅06.03.2020, jucat de: 1442 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Smarty Tractor?

Smarty Tractor (tractorul inteligent) este noul joc cu tractoare 3D in care va trebui sa lucrezi pamantul si totodata sa faci diferitele munci agricole pe care le ai intr-o ferma virtuala. Pentru inceput va trebui sa iti cunosti tractorul, acesta este unul destul de mic fata de tractoarele pe care le-ai condus deja pe site-ul nostru, este de culoare rosie si este foarte rapid. Jocul are in total 23 de nivele diferite, insa pentru a ajunge la toate va trebui sa treci mai intai prin fiecare, incepand cu primul.

Misiunile tractorului Sparty sunt destul de usoare, in mod special la inceputul jocului deoarece va trebui sa coordonezi traseul pe care tractorul tau il are de facut. De cele mai multe ori este vorba despre aratul pamantului, motiv pentru care mai intai va trebui sa mergi dupa plug si sa il tractezi astfel incat sa reusesti sa castigi toate punctele puse in joc.

In functie de cat de repede reusesti sa te misti cu tractorul vei fii recompensat cu puncte; dupa cum poti sa observi, in partea dreapta sus a jocului ai un ceas care iti cronometreaza timpul pe care il ai la dispozitie pana la finalul misiunii. Cu cat reusesti sa iti termini munca mai repede cu catat vei reusi sa acumulezi si mai multe puncte bonus deoarece fiecare secunda ramasa in plus valoreaza pentru tine un punct.

Pe parcursul jocului vei fii rasplatit cu bani pe care poti sa-i folosesti in joc pentru a-ti cumpara un tractor nou si mai mare, mai puternic si mai rapid astfel incat sa termini si mai repede munca pe care o ai la ferma. Tractorul il coordonezi cu mouse-ul, iar in momentul in care joci acest joc de pe mobil sau tableta vei putea sa il coordonezi apasand pe touchscreen.

Smarty Tractor

Cum se joaca Smarty Tractor?

foloseste mouse-ul pentru a conduce tractorul destept.