Tractor Mania 2

📅05.03.2020, jucat de: 4971 ori, voturi: 17

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tractor Mania 2?

Tractor Mania 2 este cel mai nou joc cu tractoare in care va trebui sa ne demonstrezi ca sti sa conduci un vehicul agricol la ferma virtuala. Pentru inceput va trebui sa sti ca toate tractoarele pe care le ai in acest joc se pot personaliza incepand cu motorul tractorului, franele, cauciucurile, puterea lui si evident rezervorul de motorina. In functie de cati bani ai reusit sa strangi vei putea sa iti cumperi un alt tractor mai mare, mai puternic si mai rapid si evident si o alta remorca, un trailer mai mare si mai incapator care sa te ajuta sa tractezi si mai multe marfuri, insa pentru inceput va trebui sa te folosesti de vehiculele pe care le ai tratis in hambar.

Dupa cum poti sa observi, vei incepe cu un tractoras mai mic care are o remorca agatata de el si pe care va trebui sa o duci langa hambarul de fructe si legume pentru a fi incarcat de lama caratoare. Un lucru interesant este faptul ca acest tractor are inclusiv o functie de nitro, gazul NOSS care te va ajuta sa mergi ca si o racheta in ferma ta in cazul in care ai nevoie sa ajungi repede dintr-o parte in alta. Un alt lucru interesant este faptul ca jocul este in format HTML5, motiv pentru care vei putea sa te joci inclusiv de pe telefon sau tableta acest nou simulator de tractoristi.

Scopul jocului este sa te invete sa conduci un mastodont de asemenea anvergura, ducand tractorul la rampa de incarcare, asteptand pana se incarca marfurile, dupa care va trebui sa conduci cu grija pe traseu spre piata. Mare grija la gropi si la dealuri, incearca sa conduci rapid insa cu bagare de seama deoarece nu ai voie sa pierzi din marfurile pe care le ai. Fiecare legama pe care o pierzi pe drum te va afecta negativ, vei pierde puncte bonus si totodata bani.

Jocul are in total 15 nivele, insa va trebui sa treci prin toate consecutiv pentru a le debloca.

Tractor Mania 2

Cum se joaca Tractor Mania 2?

foloseste sagetile pentru a conduce tractorul.