Bebelusa Hazel la Plaja

📅05.03.2020, jucat de: 946 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bebelusa Hazel la Plaja?

Bebelusa Hazel la Plaja este noul nostru joc online pentru fete, pe care dragi prieteni il puteti urmari chiar aici pe site-ul nostru, unde o sa va puteti distra de minune alaturi de toate personajele voastre preferate.

Astazi, am adus un nou joc online pentru fete cu cel mai cunoscut bebelus. O sa vedeti ca bebelusa Hazel se intoarce pe site-ul nostru deoarece isi doreste sa va distrati impreuna intr-o zi la plaja, astfel ca are nevoie de ajutorul vostru pentru a se pregati pentru o zi la plaja dintre cele mai dragute si cele mai moderne.

O sa vedeti ca pentru inceput, primul lucur pe care trebuie sa il faceti este sa o ajutati pe bebelusa Hazel sa se pregateasca pentru una dintre cele mai distractive zile la plaja. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, puteti sa o imbracati pe Hazel pentru plaja, si sa ii pregatiti un bagaj complet cu toate lucrurile de care va avea nevoie.

Dupa ce ii gasiti lui Hazel un costum de baie dragut, jucarii pentru plaja dar si accesorii precum palarii sau ochelari de soare sa fie protejata de soare, voi dragi copii trebuie sa treceti in a doua parte a jocului, ceea ce inseamna sa decorati plaja pentru venirea lui Hazel.

Folosind mouse-ul, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, bebelusa Hazel va avea o patura pe plaja unde sa stea la soare, un mic castel de nisip unde sa se joace, dar si un mic picnic, sucuri si apa proaspata si o sa vedeti ca bebelusa Hazel alaturi de prietenii sai se vor distra de minune la plaja. Distractie placuta!

 

Bebelusa Hazel la Plaja

Cum se joaca Bebelusa Hazel la Plaja?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.