Creati Propria Printesa

📅05.03.2020, jucat de: 899 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Creati Propria Printesa?

Va aducem astazi dragi copii jocul Creati Propria Printesa, un joc Disney cu printese dragute, in care dragi copii aveti ocazia sa va creati una dintre cele mai moderne si cele mai dragute printese Disney de pe site-ul nostru folosind mouse-ul si imaginatia voastra.

In acest joc online pentru fete, o sa vedeti ca personajele principale sunt Ariel din Mica Sirena, Cenusareasa si Alba ca Zapada. Fiecare dintre aceste trei fete dragute sunt cunoscute pentru stilurile lor specifice, iar astazi, voi dragi copii puteti sa le creati celor trie personaje Disney un nou stil vestimentar asa cum il doriti voi.

Cenusareasa este cunoscuta pentru rochia albastra si pantofii de cristal pe care ii poarta in noaptea balului de la castel, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati o noua versiune a printesei Cenusareasa. Alba ca Zapada este si ea cunoscuta pentru parul negru, pielea alba si hainele colorate pe care le poarta in momentul in care ii intalneste pe pitici, iar Ariel este cunoscuta pentru faptul ca este imbracata in sirena si are parul rosu ca focul.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi in acest joc online, pentru a fi siguri ca o sa puteti sa schimbati intreaga infatisare a celor trei printese Disney. O sa vedeti ca odata ce alegeti una dintre aceste trei personaje Disney, veti intra intr-o provocare cu trei nivele, de imbracat, de machiat si de coafat, in care va trebui sa le gasiti haine noi, moderne si elegante pe care sa le poarte dar si o gramada de machiaje, coafuri si accesorii pe care dragi copii doar aceste trei printese Disney sa le poarte.

Suntem siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe Ariel, Alba ca Zapada si Cenusareasa sa arate total diferit fata de povestile Disney pe care le-ati putut urmari de-a lungul timpului si aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii puteti sa va distrati in viitoarele noastre jocuri pentru fete. Distractie placuta!

 

Creati Propria Printesa

Cum se joaca Creati Propria Printesa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.