Camion Transportator de Ulei

📅05.03.2020, jucat de: 3338 ori, voturi: 41

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Camion Transportator de Ulei?

In fiecare zi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni o sa puteti sa gasiti o gramada de jocuri interesante pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. In acest joc nou joc 3D numit Camion Transportator de Ulei, voi dragi copii o sa aveti o noua sansa de a demonstra ca sunteti cei mai buni soferi profesionisti de camioane si tiruri.

Acest joc 3D de condus o sa fie disponibil in categoriile de jocuri cu masini, jocuri cu camioane dar si jocuri cu tiruri, astfel ca o sa il puteti gasi foarte usor. Misiunea voastra principala in acest joc cu masini este sa conduceti unul dintre cele mai mari si cele mai lungi tiruri 3D de pe site-ul nostru fara sa faceti vreun accident si sa fiti cat mai rapizi in acelasi timp.

O sa vedeti ca am pregatit un tir obisnuit pentru inceput, insa odata ce terminati transport dupa transport cu succes, voi dragi prieteni o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte si o sa reusiti sa strangeti foarte multi bani, pentru a va cumpara noi camioane si tiruri 3D de pe site-ul nostru.

Pentru asta insa, trebuie sa fiti concentrati in fiecare joc online si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa va cablati remorca la tirul vostru 3D, dupa care sa incepeti sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura sa controlati fiecare actiune a tirului. O sa vedeti ca fiecare traseu pe care trebuie sa il urmati in acest joc 3D cu masini, camioane si tiruri va fi unul diferit si chiar dificil de terminat.

Trebuie sa fiti insa foarte atenti, deoarece uleiul pe care il transportati in cisterne va fi unul extrem de periculos si poate exploda foarte usor, astfel ca nu trebuie sa faceti accidente sau sa iesiti de pe sosea. Fiti cei mai buni soferi de tiruri de pe site-ul nostru si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara in categoria de jocuri cu tiruri. Distractie placuta!

 

Camion Transportator de Ulei

Cum se joaca Camion Transportator de Ulei?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.