Table cu Sushi

📅04.03.2020, jucat de: 2709 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Table cu Sushi?

Pentru ca ne dorim sa va distrati in fiecare zi aici pe site-ul nostru, o sa vedeti ca astazi o sa gasiti jocul Table cu Sushi, un joc pentru copii in care dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa acumulati cat mai multe puncte jucand table impotriva calculatorului.

Fiecare piesa de table din jocul original a fost scos din joc si au fost inlocuite cu bucati de Sushi. Sushi este o mancare japoneza cu orez si peste proaspat, iar voi dragi copii trebuie sa le folositi la fel ca in orice alt joc de table si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa castigati cat mai multe jocuri de table aici pe site-ul nostru.

Pe toata durata acestui joc Table cu Sushi, voi trebuie sa fiti foarte atenti cu fiecare mutare pe care o faceti, deoarece telul jocului, asa cum stiti, este sa reusiti sa ramaneti fara piese pe tabla inainte de adversarul vostru, care in acest joc table, o sa fie computerul. O sa aveti doua tipuri de sushi pentru a va deosebi piesele.

Trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa ajungeti sa acumulati multe puncte. Misiunea voastra este sa ajungeti dintr-un capat al tablei in cealalata cu cat mai putine miscari, iar asta depinde 100% de numarul zarurilor. O sa dati automat cu zarul in momentul in care vine runda voastra, iar voi trebuie sa mutati piesele sushi bazat pe numarul de pe fiecare zar.

Suntem siguri ca o sa va distrati incercand sa castigati cat mai multe runde din acest joc 2020 Table cu Sushi, iar voi o sa puteti sa gasiti multe alte astfel de jocuri de logica si jocuri de indemanare chiar aici pe site-ul nostru in categoria de jocuri Table. Distractie placuta!

 

Table cu Sushi

Cum se joaca Table cu Sushi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.