The Owl House Invatacelul Vrajitoarei

📅03.03.2020, jucat de: 4237 ori, voturi: 25

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul The Owl House Invatacelul Vrajitoarei?

Pentru ca stim cat de mult va plac jocurile 2020 Disney, aici pe site-ul nostru, astazi o sa puteti sa va distrati si sa va intalniti alaturi de noi personaje din povestea The Owl House. Am adus pentru voi dragi prieteni jocul The Owl House Invatacelul Vrajitoarei, in care suntem siguri ca o sa reusiti sa invatati multe vraji noi si o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte.

Asa cum stiti deja, Luz este personajul principal din The Owl House, iar astazi ea vine alaturi de o noua aventura plina de magie din lumea Disney, in care alaturi de vrajitoarele si animalele magice, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte intr-o super provocare pregatita chiar aici pe site-ul nostru.

Vrajitoarea Eda este profesoara de magie a lui Luz, iar astazi dragi copii pentru a fi siguri ca Luz primeste o noua lectie de magie, voi trebuie sa o ajutati pe prietena voastra sa ii gaseasca mana vrajitoarei. Asa cum ziceam, acesta este un nou joc 2020 de aventura Disney, iar voi alaturi de Luz, trebuie sa fiti atenti la fiecare pas pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte.

In acest joc Disney, voi alaturi de Luz porniti prin castel in cautarea bratului vrajitoarei Eda, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa ajungeti ca alaturi de Luz, sa folositi tastele SAGETI pentru a va misca dar si tasta SPACE pentru a sari.

O sa vedeti ca intregul castel este plin de pericole, obstacole si capcane ascunse, iar voi trebuie sa le ocoliti alaturi de Luz pentru a va termina misiunea. Prima fiind sa gasiti bratul lui Eda, vrajitoarea Disney. Suntem siguri ca o sa va distrati pe toata durata acestui joc de aventura pentru copii si o sa vedeti cat de multe alte jocuri 2020 cu The Owl House vor continua sa apara aici pe ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

The Owl House Invatacelul Vrajitoarei

Cum se joaca The Owl House Invatacelul Vrajitoarei?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta SPACE.