Hello Kitty Cutia cu Mancare

📅03.03.2020, jucat de: 1715 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Hello Kitty Cutia cu Mancare?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, astazi, cand am pregatit pentru voi o super provocare din categoria de jocuri cu Hello Kitty. In acest joc Hello Kitty Cutia cu Mancare, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe buna voastra prietena sa aiba o cutie de mancare la scoala plina cu mancarurile sale preferate.

Astazi, voi dragi copii o sa vedeti cum este o noua provocare online de gatit, in care sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti ca Hello Kitty va avea o mancare proaspata si delicioasa pana la finalul acestui joc de fete cu animalute.

Jocul se joaca folosind mouse-ul, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, alaturi de Hello Kitty puteti sa mergeti la scoala, sa vedeti care sunt mancarurile preferate de micuta pisicuta alb cu roz si sa vedeti ca Hello Kitty va fi extrem de draguta si va dori sa manance briose, sandwhich-uri, supa dar si dulciuri mici si colorate.

Voi dragi copii aveti misiunea ca in acest joc pentru fete, sa reusiti sa ii gatiti lui Hello Kitty fiecare dintre aceste retete speciale pe care sa le puna in cutia cu mancare, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul o sa reusiti sa alegeti una dintre retetele proaspete pentru Hello Kitty dar si sa ajungeti sa o gatiti.

Hello Kitty este nerabdatoare sa manance impreuna cu voi o briosa de ciocolata acoperita cu glazura de fructe. Voi trebuie sa gatiti aceasta briosa folosind mouse-ul, luand fiecare ingredient si verificand daca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi ingredientele potrivite la momentul potrivit. Dupa briosa, voi dragi copii trebuie sa incercati sa gatiti o supa de leguma plina de aroma care sa fie foarte proaspata.

Hello Kitty este pregatita sa manance si un sandwich delicios cu salam, salata, cascaval si rosii, astfel ca trebuie sa luati mouse-ul, sa taiati painea, sa taiati si sa spalati toate legumele, dupa care sa le asezati in ordine pe felia de paine. Ultimele dulciuri din cutia cu mancare pe care Hello Kitty o are trebuie la fel sa fie extrem de colorate, iar voi o sa vedeti ca puteti sa deveniti cei mai buni prieteni ai lui Hello Kitty. Distractie placuta!

 

Hello Kitty Cutia cu Mancare

Cum se joaca Hello Kitty Cutia cu Mancare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.