Cerise Hood Alearga prin Padure

📅01.03.2020, jucat de: 1092 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cerise Hood Alearga prin Padure?

Primul joc de aventura din categoria de jocuri cu Ever After High apare astazi aici pe ajocuri.ro, iar personajul principal este Cerise Hood, care aduce una dintre cele mai interesante provocari pentru copii pe care voi o puteti juca gratuit.

O sa vedeti ca in acest joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti ca Cerise Hood au venit pe site-ul nostru alaturi de o super aventura in mijlocul padurii. Acest joc pentru copii din categoria cu Ever After High, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de Cerise Hood si prietenele lor.

Fetele Ever After High vin alaturi de o super aventura in mijlocul padurii, in care dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de Cerise Hood, care trebuie sa fuga foarte departe prin padure, iar voi o sa vedeti cum vor fi o gramada de obstacole dar si puncte bonus pe care le puteti colecta.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de Cerise Hood, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa terminati aceasta aventura. Cerise Hood trebuie sa ajunga foarte departe folosint tastele SAGETI, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa ajungeti sa va miscati stanga si dreapta pentru a ajunge foarte departe in mijlocul padurii fermecate.

O sa vedeti ca Cerise Hood va avea trei drumuri diferite, iar voi trebuie sa folositi drumul potrivit pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte. In fiecare drum, o sa puteti intalni pietre, sau chiar si o gramada de boscheti cu tepi care ii vor face rau lui Cerise Hood. Trebuie sa colectati cat mai multe globuri stralucite in fiecare runda, iar voi o sa vedeti ca sunt si diferite paduri fermecate ascunse in care puteti intra pentru a avea chiar si mai multe puncte pana la final. Distractie placuta!

Cerise Hood Alearga prin Padure

Cum se joaca Cerise Hood Alearga prin Padure?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau MOUSE-ul.