Barbie VGN

📅01.03.2020, jucat de: 1304 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie VGN?

Pentru prima oara aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Barbie in noul sau joc Minecraft. O sa vedeti ca am pregatit petnru voi dragi copii un joc Barbie Minecraft de aventura si pentru copii, in care trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Astazi, voi dragi copii o sa vedeti ca Barbie este personaj Minecraft si a pregatit pentru voi o intreaga lume Minecraft in care sa aveti parte de una dintre cele mai mari aventuri de pe site-ul nostru. Suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece trebuie sa ajutati papusa Barbie de pe site-ul nostru sa ajunga cat mai departe si o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati daca ajungeti cat mai departe in lumea Minecraft.

Acest nou joc Minecraft de aventura cu Barbie se joaca folosind tastele SAGETI, iar voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa o mentineti pe Barbie in siguranta si sa vedeti cum o sa puteti sa o ajutati pe Barbie sa ajunga foarte departe.

Chiar daca suna a fi foarte usor, voi dragi copii o sa vedeti cat este de dificil, deoarece trebuie sa fiti siguri ca in acest nou joc 2020 Minecraft, o sa reusiti sa treceti peste fiecare obstacol. O sa treceti printre masini Minecraft, o sa treceti peste rauri Minecraft si pe langa trenuri Minecraft.

Pentru a avea un punctaj cat mai mare, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa ajungeti cat mai departe. Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti fiecare trecere doar in momentul in care Minecraft Barbie este in siguranta si nu poate sa cada in rau, sa se fereasca de trenul Minecraft sau masinile Minecraft in acest nou joc online de aventura. Distractie placuta!


 

Barbie VGN

Cum se joaca Barbie VGN?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.