Disney Ducktables Duckburg Quest

📅01.03.2020, jucat de: 790 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Disney Ducktables Duckburg Quest?

O sa gasiti jocul Disney Ducktales Duckburg Quest aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa va intalniti alaturi de unele dintre cele mai populare personaje animale din lumea Disney. O sa vedeti ca astazi personajele Ducktales vin alaturi de o super provocare si aventura cu animale, ratuste dar si masini si arme periculoase.

In acest joc Disney, voi dragi prieteni o sa vedeti ca ratustele Scrooge McDuck si nepotii sai vin din nou pe site-ul nostru alaturi de o super aventura si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va distrati si sa acumulati foarte multe puncte.

Micutii nepoti a lui Scrooge McDuck sunt plini de energie, dornici de aventuri si neinfricati, iar astazi , o sa vedeti ca acestia au pregatit pentru voi o aventura intr-un parc industrial, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa ii ajtuati pe aceste ratuste.  O sa vedeti ca Scrooge urmeaza sa se casatoreasca, iar nepotii sai vor dori sa il opreasca si sa aiba o gramada de distractie intre timp.

Pentru ca Scrooge este ocupat cu nunta, o gasca de patru catelusi pitbull numiti Beagle Boys. Huey si Dewie sunt doua dintre personajele principale din acest joc Disney de aventura, in care dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa ii ajutati pe cei doi aventurieri sa ii opreasca pe Beagle Boys.

Folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D ii puteti controla pe cei doi ratoi Disney, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi prieteni acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa opriti faradelegile din Ducktales, orasul Disney in care personajele traiesc in acest moment.

Suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de personajele Disney din acest joc, si veti reusi sa vedeti cum alaturi de Scrooge McDuck, Beagle Boys, Huey sau Dewie sa ajunga sa depaseasca toate obstacolele si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii din lumea Disney vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in continuare. Distractie placuta!

Disney Ducktables Duckburg Quest

Cum se joaca Disney Ducktables Duckburg Quest?

Jucati-va folosind MOUSE-ul, tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.