Mickey Mouse Stele Ascunse

📅29.02.2020, jucat de: 1091 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mickey Mouse Stele Ascunse?

Jocul Mickey Mouse Stele Ascunse este unul extrem de interesant si de distractiv aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi o sa vedeti ca toate personajele Disney pe care voi le iubiti din Clubul lui Mickey Mouse sunt gata sa va astepte in acest joc pentru copii cu stele ascunse si cu cele mai dragute imagini cu animale animate.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca Mickey Mouse dar si Minnie Mouse vor fi doua dintre personajele principale ale acestei noi provocari, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de personajele voastre preferate. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto sau Donald sunt personaje Disney alaturi de care va puteti intalni in acest joc pentru copii.

O sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni trebuie sa va folositi mouse-ul sau degetele daca va jucati pe telefon sau tableta sa apasati pe stelele ascunse din fiecare imagine cu Mickey Mouse, Minnie Mouse sau Pluto. Fiecare dintre aceste personaje animale vor avea cate o imagine separat si chiar unele in care sunt 2 sau 3 personaje impreuna.

Voi dragi copii o sa vedeti ca fiecare imagine din fiecare nivel va fi diferita, iar voi trebuie sa va grabiti pentru a avea cel mai mare punctaj. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa apucati sa ii ajutati pe Mickey Mouse si pe Minnie Mouse sa gaseasca stelele ascunse inainte ca timpul sa expire.

Fiecare nivel va avea un timp limitat in care voi trebuie sa gasiti toate stelele ascunse din imaginile cu personajele din desenele Disney, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa le puteti gasi inainte ca timpul sa expire, astfel incat jocul sa nu se termine si sa continuati sa aveti cel mai mare punctaj, iar noi vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri 2020 cu Clubul lui Mickey Mouse. Distractie placuta!

Mickey Mouse Stele Ascunse

Cum se joaca Mickey Mouse Stele Ascunse?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.