Shining Crown

📅28.02.2020, jucat de: 5003 ori, voturi: 17

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Shining Crown?

Shining Crown Slot este un joc ca la aparate in care vei avea posibilitatea de a te juca la un aparat cu coroane regesti, fructe, simboluri si numere. Dupa cum probabil sti, mai intai va trebui sa iti setezi bet-ul, respectiv miza pentru fiecare mana, dupa care poti sa incepi jocul manual sau in modul automat.

In momentul in care prinzi ceva simboluri usoare vei avea posibilitatea de a dubla castigul logind rosu sau negru, sau in cazul in care nu vrei, poti sa bagi in casa. Cele mai mari castiguri sunt in momentul in care reusesti sa princi cele 3 coroane rosii mari deoarece in felul acesta jocul Shining Crown va intra in modul scatter, deci in bonus si vei avea posibilitatea de a castiga mult mai multe puncte bonus. In momentul in care prinzi speciala vei avea posibilitatea de a castiga de 3 ori mai mult la fiecare mana deoarece acestea sunt regulile. Dupa ce se termina cele 10 maini gratuite din speciala, ai posibilitatea sa bagi in casa castigul sau sa il dublezi.

In joc vei intalni clopotei, septari, dolari ($), si multe fructe (portocale, prune, struguri, cirese, lamai, pepene sau lebenita). Coroanele tin loc de orice simbol, motiv pentru care o coroana pusa langa orice simbol va activa intreg randul.

Shining Crown

Cum se joaca Shining Crown?

foloseste mouse-ul.