Lord of the Ocean

📅28.02.2020, jucat de: 3395 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Lord of the Ocean?

Noul joc ca la aparate  Lord of the ocean este acum online pe ajocuri.ro si poate fi jucat gratis atat de pe calculator cat si de pe mobil, motiv pentru care te indrumam si pe tine sa iti incerci norocul la unul dintre cele mai interesante jocuri de pacanele.

 Lord of the ocean este inspirat din adancurile oceanului, iar pe prima pagina a jocului il vom gasi pe Zeul Neptun din greaca antica care va fi de data aceasta pazitorul tau si care iti va tine de noroc. Pentru inceput va trebui sa iti setezi miza, dupa care poti sa ii dai cateva maini sa vezi cum merge, iar daca vrei poti sa pui jocul pe automat.

In joc vei intalni atat simboluri ale oceanului si ale Lordului Neptun la fel ca femei, oameni care traiesc in adancuri, cufere cu comori, bani din aur, artifacte grecesti, iar cel mai important scatter este insasi regele Neptun care este prezentat cu o imagine mica unde i se vede fata, avand parul alb si barba alba, iar pe cap purtand o coroana de aur. Pe langa aceste simboluri specifice ale jocului Lord of the Ocean (Lordul Oceanului) publicat de firma Admiral, putem gasi inclusiv clasicele simboluri (A, J, K, 10, Q).

Pentru a prinde speciala, respectiv cele 10 jocuri gratis va trebui sa nimeresti cel putin 3 imagini cu regele Neptun pe ecran deodata, dupa care vei putea intra in bonus. Rotirile gratuite te vor ajuta sa iti imultesti veniturile, iar in felul acesta vei putea castiga mult mai multe puncte.
Daca te consideri norocos si vrei sa dublezi, poti sa o faci de fiecare data cand prinzi ceva sau dupa ce termini cu speciala.

Lord of the Ocean

Cum se joaca Lord of the Ocean?

foloseste mouse-ul.