Aventura de Parcat Autobuz Modern

📅 24.02.2020, jucat de: 484 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Aventura de Parcat Autobuz Modern

Cele mai interesante jocuri 3D pentru copii apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde astazi o sa gasiti jocul Aventura de Parcat Autobuz Modern, un joc pentru copii de parcat, in care dragi prieteni o sa conduceti unele dintre cele mai interesante si cele mai moderne modele de autobuze 3D de pe site-ul nostru.

O sa gasiti in acest joc 3D un garaj plin cu autobuze moderne, pe care dragi prieteni voi trebuie sa le luati pe rand si sa le conduceti in cel mai bun mod posibil, astfel incat intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte si sa conduceti si parcati autobuzul fara sa faceti nici un accident.

Acest joc 3D de parcat este unul special, deoarece nu o sa conduceti masini obisnuite si nici autobuze obisnuite pe care le puteti vedea si voi pe strada. Aceste autobuze 3D vor fi diferite si extrem de moderne, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa conduceti aceste autobuze in cel mai bun mod posibil, pentru a avea un puctaj foarte mare. Trebuie sa folositi tastele SAGETI sa accelerati, sa franati sau sa luati viraje in stanga si in dreapta.

Va trebui sa fiti extrem de atenti la direcie, deoarece dragi copii acesta este un nou joc online simulator de baieti, in care trebuie sa conduceti autobuzul 3D prin intregul oras, dupa care trebuie sa cautati locul de parcat si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti ca o sa urmati toate sagetile de directie si sa vedeti cum in cel mai scurt timp o sa puteti sa gasiti locul de parcat.

Trebuie sa fiti extrem de rapizi, deoarece toti soferii de autobuz 3D de pe site-ul nostru sunt asteptati sa ajunga in statiile de autobuz in diferiti timpi si sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte. Trebuie sa nu faceti nici un accident cu aceste autobuze moderne, deoarece ele sunt foarte scumpe si greu de reparat, iar noi vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri 3D de condus si jocuri de parcat cu masini si autobuze chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Aventura de Parcat Autobuz Modern

Cum se joaca Aventura de Parcat Autobuz Modern?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!