Road Riot

📅24.02.2020, jucat de: 2338 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Road Riot?

O sa gasiti astazi dragi copii jocul Road Riot aici pe ajocuri.ro in categoria de jocuri cu Testoasele Ninja. Acesta este un nou joc de baieti Nickelodeon cu motociclete si masini de curse, in care trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de toti prietenii vostri.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti cum fiecare dintre supereroii din filmul Testoasele Ninja sau din desenele animate cu Teenage Mutant Ninja Turtles vor pregati pentru voi diferite masini de curse sau motociclete de curse pe care voi dragi prieteni trebuie sa le controlati si sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte ajutandu-va supereroii preferati.

O sa vedeti cum in acest joc online, trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat intr-un timp foarte scurt, sa reusiti sa castigati cursele impotriva raufacatorilor din acest joc online. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii fiecare cursa va fi diferita si o sa vedeti ca ele vor fi din ce in ce mai dificile si va trebui sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt sa aveti cel mai mare punctaj si cat mai multe curse castigate.

Fiecare dintre personajele Testoasele Ninja de pe site-ul nostru vor avea motociclete si masini diferite, care sunt unele mai rapide, unele mai puternice, unele mai bune in curbe sau mai puternice in momentul in care folosesc armele. Voi trebuie sa va alegeti personajul Nickelodeon cu masinile sau motociclete pe care voi credeti ca va vor ajuta sa castigati aceste curse.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc cu Testoasele Ninja, o sa reusiti sa colectati toate monedele speciale si o sa vedeti ca Leonardo, Raphaelo, Michelangelo si Donatello vor avea o gramada de puncte aici pe site-ul nostru, iar voi o sa intalniti multe alte jocuri de baieti si jocuri 2020 cu Testoasele Ninja de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Road Riot

Cum se joaca Road Riot?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.