Printese Blugi cu Stil

📅22.02.2020, jucat de: 942 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Blugi cu Stil?

Jocul Printese Blugi cu Stil este de astazi prezent chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de doua dintre printesele voastre preferate din lumea Disney, care astazi isi doresc sa devina designeri vestimentari din ce in ce mai pricepute.

Acesta este un nou joc 2020 de imbracat si de machiat, in care o sa vedeti ca Rapunzel din Tangled si Elsa din Regatul de Gheata sunt personajele principale, iar ele isi doresc sa arate cat mai bine in 2020, iar voi trebuie sa le ajutati sa creeze unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne perechi de blugi cu stil, ceea ce inseamna ca trebuie ca in acest joc, sa fiti creativi si sa creati unele dintre cele mai moderne perechi de blugi de pe site-ul nostru.

Nu este usor deloc, deaorece dragi copii o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe Elsa si Rapunzel sa devina cele mai cunoscute designeri vestimentari de pe site-ul nostru. Aceste doua bune prietene isi doresc sa arate foarte bine, astfel ca ele au adus pentru voi o gramada de perechi de blugi, iar voi trebuie sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa puteti schimba acesti blugi sa fie mai cu stil.

Chiar daca nu este usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa folositi diferite iconite, sa rupeti blugii prin diferite metode si sa le dati diferite modele de rupere, de zgarieturi si o sa vedeti ca astfel, blugii printeselor Disney vor arata foarte bine si o sa vedeti ca fiecare printesa Disney de pe site-ul nostru sa le poata purta in viitoarele jocuri online de imbracat.

O data ce ati terminat de decorat toate perechile de blugi pe care Elsa si Rapunzel sa le poarte, trebuie sa continuati si sa pregatiti o vestimentatie cu stil completa pentru fiecare printesa Disney. Machiaje, coafuri si accesorii sunt pregatite in acest joc, iar voi trebuie sa le cautati si sa le alegeti, astfel ambele personaje vor fi extrem de dragute si vor reveni aici pe site-ul nostru intr-un timp foarte scurt. Distractie placuta!

 

Printese Blugi cu Stil

Cum se joaca Printese Blugi cu Stil?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.